Opis produktu:
Brakuje Ci słodyczy, jednak nie chcesz ich jeść z powodu wysokiej kaloryczności? Mamy coś dla Ciebie! Oto NuviaGo Cookies and Cream – najlepszy baton proteinowy, prawdziwy HIT wśród osób aktywnych! Spróbuj koniecznie.
Poszukujesz batona proteinowego, który wspomoże budowanie sylwetki i usprawni proces odchudzania? Sięgnij po alternatywę dla tradycyjnych wysokokalorycznych słodyczy. NuviaGo to karton 12 pysznych batonów, o dobrze zbilansowanym składzie. Nie tylko wyśmienicie smakują, ale także zaspokajają ochotę na słodycze i gwarantują przypływ dodatkowej energii, niezbędnej do aktywności fizycznej.
Nie musisz rezygnować z przyjemności! Jeśli dbasz o swój wygląd, możesz wybierać lepsze opcje – słodycze niezawierające białego cukru, o wysokiej zawartości białka i błonnika. Zamów NuviaGo!
Każdy baton NuviaGo o smaku ciasteczek ze śmietaną to:
Informacje o wartościach odżywczych |
Na 100 g |
W batonie (55g) |
Wartość energetyczna |
315 Kcal/1321 KJ |
173 Kcal/725 KJ |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
7,5 g 4,1 g |
4,1 g 2,3 g |
Węglowodany w tym cukry w tym poliole w tym skrobia |
34,4 g 2,9 g 28,0 g 3,5 g |
18,9 g 1,6 g 15,4 g 1,9 g |
Błonnik |
4,5 g |
2,5 g |
Białko |
36,4 g |
20,0 g |
Sól |
0,55 g |
0,30 g |
SKŁADNIKI: Mieszanka białek (białka mleka; białka sojowe i teksturowane białko sojowe (białko sojowe, proszek kakaowy, skrobia z tapioki)); czekolada mleczna ze słodzikiem (słodzik: maltitol; tłuszcz kakaowy; mleko w proszku; masa kakaowa; emulgator: lecytyna słonecznikowa; naturalny aromat waniliowy); syrop maltitolowy; humektant: gliceryna; woda; aromaty (mleko); syrop polidekstrozowy; olej słonecznikowy; okruszki herbatników o smaku ciasteczka i śmietana (mieszanka białek (zhydrolizowana żelatyna; białka mleka; białko roślinne (soja); białko jaja w proszku); słodziki: maltitol, erytrytol, sukraloza; Olej palmowy z certyfikatem RSPO; masło (mleko); oligofruktoza; masa kakaowa; polidekstroza; emulgatory: lecytyna sojowa, mono i diglicerydy, estryfikowane mono‑ i diglicerydy kwasów tłuszczowych (DATEM); aromaty (mleko); zagęszczacze: modyfikowana skrobia; kakao w proszku; regulator kwasowości: glukono-delta-lakton; środek spulchniający: wodorowęglan sodu; błonnik roślinny; maślanka w proszku (mleko); oligofruktoza (ekstrakt z korzenia cykorii); tłuszcz kakaowy; emulgatory: lecytyna słonecznikowa, mono i diglicerydy; odtłuszczony proszek kakaowy; sól.